TUTORIAL FOOR SPRAAKBESTURING.

eNet SMART HOME AANSTUREN MET UW STEM.

Zo werkt dat met Amazon Alexa en Google Assistent.

Amazon Alexa

Hoe bedien ik mijn eNet SMART HOME met de Spraakassistent Amazon Alexa? In onze video tutorial leert u de functies kennen en krijgt u informatie over de voorwaarden en de koppeling met Amazon Alexa.

Bovendien is er een handleiding voor het wijzigen van de apparaatbenaming het vastleggen van scènes en een samenvatting van te gebruiken spraakopdrachten.

Google Assistent

Hoe bedien ik mijn eNet SMART HOME met de Spraakbesturing Google Assistent? Onze video tutorial leidt u door de handleiding voor het koppelen van eNet SMART HOME met de Google Assistent.

Leer bovendien hoe u scènes in de Google Home app kunt vastleggen en hoe u in een handomdraai uw woning met uw stem kunt besturen!

Voorwaarden.

1. Uw eNet SMART HOME Server moet minstens versie 2.2.1. hebben.
2. De eNet SMART HOME app dient op uw smartphone geïnstalleerd te zien.
3. Voor uw My eNet account moet eNet SMART HOME remote geactiveerd zijn.
4. Uw server moet een continue internetverbinding hebben.
5. U moet een Google Assistent- of Alexa- voorbereid apparaat gebruiken.

Quick Start Guide.

Hier krijgt u een uitgebreid overzicht van alle relevante functies en de instelling van de spraakbesturing.

NAAR DE QUICK START GUIDE (PDF)

HEEFT U NOG NIET DE MEEST ACTUELE SERVERUPDATE GEINSTALLEERD?

Laat u aub de serverupdate uitsluitend door een eNet SMART HOME servicepartner uitvoeren!

SERVICE-PARTNER ZOEKEN